Catering Dronten

Pure ambacht en vleeswaren van hoge kwaliteit: laat uw catering in Dronten verzorgen door Keurslager SuyderSee. U bent verzekerd van het mooiste vlees tegen een zeer betaalbare prijs. Naast diverse barbecue- en gourmetpakketten leveren we koude en warme buffetten, salades en warme maaltijden. We leveren eerlijk vlees: ons kippenvlees is afkomstig van De Boerderijkip, wat inhoudt dat de kip veel leefruimte en een gezond dag- en nachtritme heeft gehad. Indien nodig voorzien we u van stenen borden of borden van plastic, rvs bestek en plastic bestek.

 • Vegetarische opties eenvoudig bij te bestellen
 • Buffetten, barbecue catering, salades en kleine hapjes
 • Het bestellen van nagerechten mogelijk
 • Levering ook ’s avonds en in het weekend

Wilt u meer informatie ontvangen over onze cateringservice in Dronten? Of de mogelijkheden met ons bespreken? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan of bel ons.

Wat kunt u bij ons bestellen?

We zorgen er graag voor dat iedereen op uw huisfeest, bijeenkomst, trouwfeest, barbecue, familiedag of bedrijfsfeest in Dronten of omgeving weggaat met een goed gevulde maag. We leveren qua catering in Dronten onder andere de volgende typen gerechten:

klaver

Borrelhapjes

Feestelijke tapas en culinaire borrelhapjes: onze koude bittergarnituur is een lust voor het oog.

klaver

Warm en koud buffet

Bij ons kunt u terecht voor een complete warme maaltijd, die we eventueel aanvullen met koude gerechtjes. Alleen een koud buffet is ook mogelijk, dan krijgt u bijvoorbeeld heerlijke gevulde salades of een lunchbuffet.

klaver

Saladeschotels

Voor ieder seizoen hebben we culinaire salades: heerlijk in combinatie met een goede wijn en als aanvulling op de maaltijd.

Roerbakgerechten

Roerbakgerechten

Liever zelf aan de slag met goede ingrediënten? Roerbak groenten en vlees met onze reuze koekenpan en top producten.

Barbecuepakketten

Barbecuepakketten

Een burger, kalfsspies of bijvoorbeeld een gepofte aardappel. Met onze barbecuepakketten heeft u kwalitatief goede en gevarieerde groenten en vlees.

Barbecuespecialiteiten

Barbecuespecialiteiten

Wilt u uw barbecuepakket liever zelf samenstellen? Dat kan! Kies zelf uw favorieten.

Vegetarische gerechten

We houden graag rekening met verschillende diëten, zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Onze vegetarische gerechten zijn aan te vragen via het contactformulier en zijn telefonisch te bespreken.

Amuses

Liever allemaal kleine en mooi opgediende hapjes? Dat kan bij Kleurslager SuyderSee Dronten. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Nagerechten

We denken ook aan de zoetekauw. Onze heerlijke nagerechten kunt u aanvragen via het contactformulier of door ons te bellen.

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovenstaande opties zijn slechts een impressie van wat er mogelijk is.

Wat kost de cateringservice van Keurslager SuyderSee?

De kosten van onze cateringservice hangen af van het bestelde vlees en gerechten. Voor een prijsindicatie neemt u contact op met Keurslager SuyderSee in Dronten via 0321 312 615.

 

All-in Catering in Dronten

Naast lekker eten verzorgt Keurslager SuyderSee Dronten indien gewenst de aankleding van het evenement. U kunt bij ons terecht voor het huren van:

 • Statafels
 • Stoelen
 • Buffettafels
 • Biertap met bier naar keuze
 • Partytenten
 • Koeling
 • Verwarming
 • Drankenbuffet
 • Koffiezetapparaat
 • Koffiekopjes en schotels

Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht?

Bij Keurslager SuyderSee kunt u naast catering in Dronten altijd terecht voor goed vlees en belegde broodjes. Zo bieden we ook gourmetschotels aan, staan er verschillende recepten op onze site en leert u alles over de herkomst van ons vlees. Kom langs onze slagerij voor het volledige aanbod.

Catering door SuyderSee Keurslager Dronten

We voorzien u graag van het lekkerste vlees en hapjes voor elke gelegenheid. We bespreken graag telefonisch de mogelijkheden met u. Weet u al wat u wilt bestellen? Bestel uw catering dan online via onze webshop.

Keurslager SuyderSee

Het Ruim 32
8251EN Dronten
0321312615
0321318044

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten