Catering Lelystad

Geniet bij Keurslager SuyderSee van hoge kwaliteit vlees zoals u van een slager mag verwachten. Als cateraar in Lelystad verzorgen we koude en warme buffetten, salades, warme maaltijden en natuurlijk gourmet- en barbecuepakketten. Bespaar een hoop tijd en geregel door ons in te schakelen als uw cateraar in Lelystad.

 

  • Catering voor buffetten, barbecue, gourmet en salades
  • Ook ’s avonds en in het weekend geleverd
  • Bestel eenvoudig diverse vegetarische opties
  • We verzorgen ook catering voor nagerechten

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons dan via 0321 312 615 of vraag online een offerte aan.

SuyderSee

Cateraar in Lelystad voor diverse gelegenheden

Heeft u iets te vieren of pakt u zomaar graag uit? SuyderSee Keurslager staat als cateraar in Lelystad graag voor u klaar. We voorzien iedere gelegenheid van kwaliteitsvlees. Bijvoorbeeld voor uw trouwfeest, barbecue, familiedag, buurtfeest of housewarming.

klaver

Borrelhapjes

Koude hapjes die geschikt zijn voor iedere borrel. Leuk om naar te kijken, lekker om op te eten.

Buffet-hapjes-salades

Warm en koud buffet

Warm, koud of een combinatie van beide: SuyderSee Keurslager heeft voor elk wat wils.

klaver

Saladeschotels

Als cateraar in Lelystad voorzien we u graag van een heerlijke, op het seizoen gebaseerde saladeschotel.

Roerbakgerechten

Roerbakgerechten

Neem het heft in eigen handen Ga voor een Oosters avontuur en bestel kwaliteitsingrediënten voor heerlijke roerbakgerechten.

Barbecuepakketten

Barbecuepakketten

Bij heerlijk weer, een familiedag of buurtborrel hoort een barbecue. Grote barbecuepakketten met kwaliteitsvlees.

Barbecuespecialiteiten

Barbecuespecialiteiten

Ontdek al onze barbecuespecialiteiten en stel uw eigen barbecuepakket samen. Zo weet u zeker dat het goed in de smaak valt.

Vegetarische gerechten

Lekker eten verbindt mensen. Daarom houden we bij Keurslager SuyderSee graag rekening met dieetwensen. Vraag naar onze vegetarische gerechten via het contactformulier of bespreek de opties telefonisch.

Amuses

Vindt u de aankleding minstens zo belangrijk als de smaak? Als cateraar in Lelystad voorzien we u van prachtig opgediende amuses die een genot zijn voor de smaakpapillen. Bespreek uw wensen met ons.

Nagerechten

Na het hoofdgerecht is er vaak nog wel ruimte voor een heerlijk dessert. Vraag ons naar de mogelijkheden en stel de zoetekauw niet teleur.

Heeft u wensen die niet in bovenstaand aanbod staan? Er is nog veel meer mogelijk bij SuyderSee Keurslager. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen door te geven.

Kosten cateraar Lelystad

Omdat iedere aanvraag maatwerk is, kunnen we u geen vaste prijs geven voor onze cateringservices. Neem voor een specifieke prijsindicatie telefonisch contact met ons via 0321 312 615 op of vraag een offerte aan.

Catering in Lelystad door SuyderSee Keurslager

Heeft u interesse in onze cateringmogelijkheden en wenst u bijvoorbeeld belegde broodjes, een gourmetpakket of saladeschotels? Bel ons op of bestel uw catering online via de webshop.

Keurslager SuyderSee

Het Ruim 32
8251EN Dronten
0321312615
0321318044

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten